Templates

TOEGANG KAART


Agrandir le plan
INKOOP, VERKOOP, HERSTELLING, REGENERATIE

Turbocompressors
Het bedrijf Turbo Shourishkan is een specialistisch servicestation voor turbocompressors. We houden ons bezig met de herstelling, diagnostiek en verkoop van turbocompressors voor alle modellen van personen- en vrachtwagens, landbouwmachines, bouwmachines en industrile motoren.

Ons assortiment bestaat uit producten van fabrikanten zoals: GARRETT, KKK, IHI, MITSUBISHI, HOLSET, SCHWITZER en andere.

ZEKERHEID
We gebruiken uitsluitend nieuwe, originele reserveonderdelen. Onze klanten hebben de hoge kwaliteit van onze diensten in de loop van 6 jaar kunnen verifiren. We werken samen met particuliere klanten, transportfirma?s, garages en erkende servicestations in heel Belgi. Al onze producten werden functioneel getest en gecontroleerd.

ERVARING

De combinatie van een goede voorbereiding van de oprichters van het bedrijf met meerdere jaren praktijkervaring (enkele duizenden herstellingen uitgevoerd) en moderne apparatuur zorgt voor de hoge effectiviteit van de uitgevoerde reparaties.

PROFESSIONALITEIT

In ons dagelijks werk hangen we de principes van professionaliteit aan in elke handeling. We willen als een betrouwbare zakenpartner worden beschouwd. Onze activiteit is gebaseerd op de principes van wederzijds vertrouwen en inachtneming van waardigheid en ethiek in het bedrijfsleven. Ondanks de sterke concurrentie krijgen we steeds meer nieuwe, tevreden klanten.

KWALITEITSGARANTIE
Alle apparatuur heeft een garantie van 6 maanden, ongeacht het aantal kilometers of draaiuren.

We verkopen per postorder ? Een bestelling of herstellingsopdracht kan telefonisch of via e-mail gebeuren.
Indien u vragen heeft, dan beantwoorden we die graag en geven we raad.